Blog

Tovább

Tekintse meg cikkeinket!

A könyvelés, bérszámfejtés: ránézésre nem bonyolult, mégis sokat lehet rajta bukni

01

A könyvelés, bérszámfejtés: ránézésre nem bonyolult, mégis sokat lehet rajta bukni


A könyvelés, bérszámfejtés: ránézésre nem bonyolult, mégis sokat lehet rajta bukniEgy vállalkozónak rengeteg mindenre kell figyelnie, pedig általában ő csak a szakmájával, munkájával foglalkozna legszívesebben, ami természetesen teljesen érthető.Mégis adódnak olyan tennivalók egy vállalkozásban, amelyeket bár nem sokan végeznek igazán kedvtelésből – esetleg csak azok, akiknek ez a hivatásuk –, mégsem szabad őket elhanyagolni, hiszen annak nagyon súlyos következményei lehetnek.Ilyen feladat egy vállalkozásban tipikusan a bérszámfejtés vagy az ehhez hasonló könyvelési feladatok. Kezdő vállalkozók gyakran megpróbálkoznak azzal, hogy saját maguk próbálják intézni az olyan adminisztrációval kapcsolatos ügyeket, mint például a bérszámfejtés.

Megtekintés

Ezeket kockáztatja az, aki könyvelés avagy könyvelő nélkül vág bele a vállalkozásba Szegeden!

02

Ezeket kockáztatja az, aki könyvelés avagy könyvelő nélkül vág bele a vállalkozásba Szegeden!


Ezeket kockáztatja az, aki könyvelés avagy könyvelő nélkül vág bele a vállalkozásba Szegeden!Vállalkozni jó és menő dolog, de ugyanakkor számtalan kockázatot rejt magában. Sokan úgy gondolják, hogy az első időben spórolni kell és a beindulási szakaszban igyekeznek mindent önerőből megoldani, vagy családi, esetleg baráti segítséggel. Ma, amikor minden információ a rendelkezésünkre áll az internet segítségével, van, aki feleslegesnek is tart kisebb vállalkozás esetében egy könyvelőt, ebben azonban nagyot téved.A könyvelőA könyvelő a tolmács, aki lefordítja a könyvelés nyelvét közérthetővé, aki segít eligazodni a szabályok, rendeletek, törvényi kötelezettségek útvesztőjében. Olyan naprakész szakember ő, aki tisztában van mindennel, ami egy vállalkozást érinthet a hétköznapokban és tudja a megoldást a felmerülő problémákra.

Megtekintés

 Hogyan tehetjük boldoggá a könyvelőnket? És miért fontos ez?

03

Hogyan tehetjük boldoggá a könyvelőnket? És miért fontos ez?


Hogyan tehetjük boldoggá a könyvelőnket, Bérszámfejtőnket Szegeden? És miért fontos ez? A könyvelő minden cég életében az egyik legfontosabb személy, akinek közreműködésével gördülékenyen mennek a dolgok. Nagyon sok múlik azon, hogy melyik könyvelő irodát bízzuk meg a könyvelési feladattal. A legfontosabb, hogy megbízzunk abban a személyben vagy cégben, aki a könyvelésünket végzi. Persze az együttműködés akkor lesz gyümölcsöző, ha ez a bizalom a kölcsönösség elvén alapul. A célunk egy és ugyanaz: egy olyan céget működtetni, amely folyamatosan növekszik és fejlődik, hasznot termel, miközben betartja a működéséhez szükséges pénzügyi, adóügyi és egyéb jogszabályokat.Ajánlatos olyan könyvelő irodát keresni, amelyik adótanácsadással is foglalkozik, hiszen így a kialakult bizalomra alapozva hasznos tanácsokat kaphatunk adóügyekben is.

Megtekintés

Mitől lesz profi egy könyvelő?

04

Mitől lesz profi egy könyvelő?


Régóta akadnak problémák a jelenlegi vagy már a volt könyvelőd körül? Nem vagy vele megelégedve, hiszen rendszeresen hibát fedezel fel a munkájában? Nem vagy egyedül, a magyar cégek többsége már elsze

Megtekintés

Szükséges a könyvelés Szegeden KATA-s vállalkozás esetén?

05

Szükséges a könyvelés Szegeden KATA-s vállalkozás esetén?


KATA adózási forma rengeteg élethelyzetben nyújthat segítséget, kapaszkodót a vállalkozás elkezdéséhez. Nem hiába, hogy olyan sokan kedvelik ezt a vállalkozási lehetőséget, amelynek népszerűsége a bevezetése óta szinte töretlennek mutatkozik.

Megtekintés

Blog könyvelés, bérszámfejtés Cikkek

Kapcsolat

Enter 92 Kft

6721 Szeged Vadász utca 9. 1.e. 2.

Kollár Andrea

regisztrált mérlegképes könyvelő

Telefon:

30/453-5770
62/426-656

E-mail:

kollar.andrea [kukac] enter92.hu

googleplus facebook

Kérdése, megjegyzése van?

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.
Elküld