Könyvelési, adóbevallási szolgáltatások

KFT, BT, egyéni vállalkozás könyvelése, távkönyvelés Szeged területén! Kérdés vagy időpontegyeztetés esetén keresen minket az alábbi telefonszámon

+36 30 453 5770

Milyen esetekben előnyös a KFT, BT, egyéni vállakozás online vagy távkönyvelése Szegeden is?

Kft könyvelése Szeged

Az online könyvelés az egyik legjobb döntés lehet a vállalkozó ügyvitelének szervezésében. Ha jól használják, a távkönyvelés lehetőséget teremt arra, hogy a vállalkozás vezetői naprakész információkat nyerjenek ki a könyvelésből.

A távkönyvelés Szeged szolgáltatás is úgy működik, hogy a vállalkozás valamelyik dolgozója összegyűjti a bizonylatokat, ellátja őket iktatószámmal, majd szkennelve feltölti őket a dokumentumtárba. A könyvelő Szegeden látja, hogy új számlák érkeztek az adott vállalkozás dokumentumkezelőjébe, és megbeszélt határidővel lekönyveli azokat. Így a könyvelés naprakésszé válhat.

A naprakészség mellett további előnyökkel is jár a távkönyvelés, például nem kell határidőre elvinni a papírhalmot a könyvelőirodába, hanem ezt az időt hatékonyabban, a vállalkozás érdekében fel lehet használni. Elegendő akkor találkozni a könyvelővel, amikor valamit meg akarnak beszélni, és ezt nem kell időzíteni a bevallásokhoz.

Ezért meglátásunk szerint a távkönyvelést azoknak is érdemes választaniuk, akik egyébként a könyvelőirodánkhoz való közelségük folytán a helyben könyveléssel is élni tudnának. Könyvelő iroda Szegeden várja önt kedvező árakon.

Szüksége lenne egy konzultációra Szegeden?

Nagy szakmai tapasztalattal Kft könyvelése, Bt könyvelése, egyéni vállalkozás könyvelése Szeged!

Hívjon minket elérhetőségünkön!

Cégünk kiemelt tapasztalattal rendelkezik KFT.-k, BT-k, egyéni vállalkozás online távkönyvelésében Szegeden!

Önnek esetleg Kft-je vagy Bt-je van és precíz, pontos, megbízható könyvelésre van szüksége?

Akkor ne is keressen tovább, és vegye fel cégünkkel a kapcsolatot! Egy vállalkozás ügyvezetője által minden esetben a cége tevékenysége a legfontosabb. Ennek azonban kiemelkedően lényeges részét képezi maga a pénzügy, és annak megfelelő tervezhetősége, ugyanis a vállalat sikeressége vagy netán bukása a számviteli tevékenységek megfelelő elvégzésén is alapszik.

Ahhoz, hogy a pénzügyi tevékenységek megfelelően megtervezhetőek legyenek, szükség lesz egy megbízható, tapasztalt, és megfelelően szakképzett könyvelő szakemberre, vagy könyvelő irodára, akik munkájukkal járulnak majd hozzá a cége működéséhez. Egy megbízható Szegedi könyvelő felfedezése sok esetben hatalmas kihívást jelent a cégek részére.

A cég mérete már alap esetben meghatározza, hogy csak egy könyvelő szakemberrel, vagy esetleg egy egész könyvelő irodával lesz szükséges együtt dolgoznia.

A Bt könyvelés Szeged és Kft könyvelés Szeged szolgáltatásaink tevékenységi köre is lényeges lehet. Ugyanis csak is olyan könyvelőt vagy könyvelő irodát ajánlott megbízni, akik már megfelelően ismeri ezeket, rutinosabb, naprakész ismeretekkel rendelkeznek az adott témában. Bérszámfejtés kiszervezése is elérhető cégünkkel!

 

KFT, BT, Egyéni vállakozás Távlönyvelés Szeged kedvező árakon!

Kft könyvelése Szeged

Tevékenységi köreink

Havi bérszámfejtő megoldások Enter92 Kft

Könyvelés, adóbevallás

  • Analitika, könyvelés: szállítók, vevők, tárgyi eszközök, pénztár
  • Társasági adó, ÁFA, SZJA, EVA, járulék bevallás, elektronikus adóbevallás, helyi adó bevallás
  • Értesítés a befizetendő adók összegéről
  • Képviselet adóhatóság előtt
  • Számviteli politika és egyéb szabályzatok készítése
Bt könyvelése Szeged

Bérszámfejtés

  • Munkavállalók ki és bejelentése
  • Havi számfejtés
  • Kilépő papírok elkészítése
  • Igény szerint személyi jövedelemadó bevallás elkészítése
  • Járulékbevallás
Kft könyvelése Szeged

Fontos tudnivalók az egyéni vállalkozás, Bt, Kft távkönyvelés Szeged szolgáltatásunkról!

Az egyéni vállalkozás könyvelése, bevallások és további adókötelezettségek teljesítését ajánlott egy könyvelő szakemberre bízni, ettől függetlenül, ha nem is teljes mértékben, de nagyjából a vállalkozónak is tisztában kell lennie a könyvelésre vonatkozó szabályokkal. A törvényi szabályok az egyéni vállalkozó esetében nyilvántartási kötelezettségként határozzák meg a könyvelés Szeged folyamatát.

Tehát időrendben, rendszeresen nyílván szükséges tartani és rögzíteni szükséges minden olyan adatot, amely az adókötelezettség betartásához utólagosan is ellenőrizhető módon kötelezett. A könyvelési szabályokat és a bizonylati szabályokat az SZJA törvény határozza meg. Az egyszeres könyvviteli követelményeknek abban az esetben felel meg az adott vállalkozó, ha a pénztárkönyvvel vagy naplófőkönyvvel párhuzamosan részletező nyilvántartásokat is vezet.

Ezért például kötelező a tárgyi eszköz nyilvántartás, ha csupán egy tárgyi eszközzel is rendelkezik. Az alapnyilvántartást nem szükséges az adóhatósággal hitelesítetni, emiatt egyszerre papíralapú és a számítógép alapú nyilvántartás is eleget tesz.

Amint az a fent leírt követelményekből is észre vehető, az egyéni vállalkozás esetében is ajánlott ha erre szakosodott könyvelő vagy könyvelő iroda végzi a vállalkozás könyvelését, adó bevallásai elkészítését. Távkönyvelés Szeged

Miért érdemes a KFT, BT, egyéni vállakozás könyvelése, távkönyvelés Szeged városában?

Cégünk 20 éve kezdte meg tevékenységét, és mára Szeged egyik legnagyobb könyvelőirodájává nőtte ki magát. Az elmúlt években több száz ügyfelünk volt Szegeden ahol kizárólag megbízható, több éves tapasztalattal rendelkező könyvelők dolgoznak!

Ez nagyon egyszerű kérdés: mert ha másért nem is, azért mindenképpen szükséges könyvelést vezetni, mert minden vállalkozásnak kötelező évente egyszer egy olyan beszámolót készíteni, amely pontos információkat tesz közzé a vállalkozás pénzügyi helyzetéről. Nagyon fontos szempont hogy végül ezt a beszámolót kötelező nyilvánosságra is hoznia.

A könyvelés pontos és szigorú vezetése nélkül nehéz lenne kivitelezni a fentebb említett beszámolót, melyhez praktikus, ha minden információ gondosan, precízen rendszerezve van. Leegyszerűsítve ezt az adatgyűjtést és rendszerezést nevezzük könyvelésnek, melynek alapján végül elkészül a tárgyévi beszámoló.

Ismerje meg bérszámfejtés kiszervezés szolgáltatásunkat is egyéni válllakozás könyvelés Szeged!

Mit jelent az hogy távkönyvelés, online könyvelés? Kft, Bt, Egyéni vállakozás könyvelése Szeged!

A távkönyvelés lehetőségével a személyes kapcsolattartás kényszere nélkül, akár teljes mértékben elektronikusan és online lesz képes intézni a vállalkozása könyvelésével kapcsolatos adminisztrációs tevékenységeket. Ehhez teljesen elegendő egy számítógép, vagy akár egy mai okostelefon is. A kapcsolattartás során, valamint a számlák, számviteli bizonylatok, munkaszerződések és bármilyen, a könyveléshez feltétlen szükséges dokumentum átküldéséhez nem szükséges semmilyen drágább szoftvert megvásárlása és telepítése az irodai számítógépére.

Elég lesz egy e-mail postafiók és egy szkenner az irodai számítógépén, és már küldheti is nekünk a dokumentumokat. Az online könyvelés Szeged segítségével az ügyfeleink vállalkozása ugyanazokat a szolgáltatásokat képes igénybe venni, mintha teljesen személyes kapcsolattartással intézné a könyvelés feladatait, azonban lényegesen kényelmesebben. Az online könyvelés szolgáltatása nem csupán nagy mértékben egyszerűbb, annak köszönhetően, hogy a bevallások elkészítéséhez nem szükséges minden hónapban elvinni a könyvelő iroda területére az összegyűjtött számlákat.

De mindemellett egy sokkal olcsóbb megoldást is nyújt a hagyományos könyveléshez viszonyítva, emiatt Ön vállalatvezetőként nem csupán időt, de pénzt is spórolhat ha a távkönyvelés Szeged szolgáltatásunkat veszi igénybe. A havonta egyszer megejtett személyes találkozást helyettesítve akár mindennap, sürgős esetekben még hétvégén is elérhet majd bennünket a modern és korszerű kommunikációs csatornáinkon keresztül, hiszen tárcsázhat bennünket simán telefonon, de ha e-mailt küld, arra is a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk majd Önnek. Kft könyvelés Szeged, Bt könyvelés Szeged kedvező árakon!

Kft, Bt, Egyéni vállakozás könyvelő