Bérszámfejtés kiszervezés kedvező árakon!

Amikor egy vállalkozás kiszervezi a bérszámfejtést, a legfontosabb a cég kiválasztása. Bérszámfejtő céget senki sem 1-2 hónapra választ, így kiemelten fontos a stabil, megbízható partner! Kérdése van a bérszámfejtés kiszervezése szolgáltatásunkal kapcsolatban akkor keresen minket az alábbi telefonszámon

+36 30 453 5770

Milyen esetekben lehet előnyös a bérszámfejtés kiszervezése?

Bérszámfejtés kiszervezése

A bérszámfejtés kiszervezés nem csak arról szól, hogy a vállalkozás helyett egy bérszámfejtésre szakosodott cég végzi el a munkatársak bérszámfejtését.

Hanem egy jó bérszámfejtő cégnek folyamatosan pontos információkkal kell rendelkeznie az aktuális törvényekről, azok változásairól és egyéb szabályokról, előírásokról.

 

Bérszámfejtés kiszervezés kedvező árakon, bérszámfejtó cég költséghatékonyan. Kérjen ajánlatot!

Szüksége lenne egy konzultációra?

Keressen minket elérhetőségeinken! Bérszámfejtés kiszervezése kedvező árakon!

Tevékenységi körök

Havi bérszámfejtő megoldások Enter92 Kft

Könyvelés, adóbevallás

  • Analitika, könyvelés: szállítók, vevők, tárgyi eszközök, pénztár
  • Társasági adó, ÁFA, SZJA, EVA, járulék bevallás, elektronikus adóbevallás, helyi adó bevallás
  • Értesítés a befizetendő adók összegéről
  • Képviselet adóhatóság előtt
  • Számviteli politika és egyéb szabályzatok készítése
Havi bérszámfejtő megoldások Enter92 Kft

Bérszámfejtés

  • Munkavállalók ki és bejelentése
  • Havi számfejtés
  • Kilépő papírok elkészítése
  • Igény szerint személyi jövedelemadó bevallás elkészítése
  • Járulékbevallás
Bérszámfejtés kiszervezése

Miért cégünket válassza Ha bérszámfejtés kiszervezést keres kedvező árakon egy bérszámfejtő cégtől Szegeden?

Bérszámfejtési szolgáltatásaink keretében teljes körű bér-, táppénz-, családipótlék-számfejtési, bérfeladási, adó- és járulékelszámolási feladatokat oldunk meg. Szolgáltatásunk magában foglalja a bérszámfejtéssel kapcsolatos egyéb kérdések megválaszolását egy Kft könyvelése során.

Bérkalkulációk készítését, jövedelemigazolások kiadását, munkaügyi, járulék és társadalombiztosítási ügyintézését. Munkaügyi ellenőrzéseken való részvételt és képviseletet. Gondoskodunk róla, hogy cége folyamatosan megfeleljen a munkaügyi szabályozásoknak és elvárásoknak, csökkentjük az ön jogi kockázatát akár új munkaerőt vesz fel, akár épp átszervez vagy elbocsájt.

Mindemellett természetesen a szükséges törvényi bejelentéseket, bevallásokat is elkészítjük. Szolgáltatásunk szoftverhátterét a piac meghatározó vállalatirányítási rendszerét fejlesztő céggel közösen, saját, másfél évtizedes tapasztalatunkat figyelembe véve alakítottuk ki.

Ez biztosítja a bérszámfejtés Szeged gyors, elektronikus adminisztrációját és az adatok teljes körű elektronikus tárolását. Ezek lehetővé teszik, hogy ügyfeleinket gyors és pontos információkkal lássuk el, továbbá hogy elkészíthessük az ügyfél által kívánt egyedi kimutatásokat is. Ismerje meg könyvelés Szeged szolgáltatásainkat is!